TV SAMSUNG 48" UE48H5500 SMART TV LED FULL HD 100 HZ EU

Κατόπιν ΠαραγγελίαςΚατόπιν Παραγγελίας
Κωδικός:
000005764
664,67 €
Τηλεόραση LED 48" H5500 με πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή για ταχύτερη απόδοση και με εύκολο χειρισμό με κινήσεις των δαχτύλων και των χεριών.
Brand Warranty Image Εγγύηση 2 ετών
από εξουσιοδοτημένο service αντιπροσωπείας.
TV SAMSUNG 48" UE48H5500 SMART TV LED FULL HD 100 HZ EU
TV SAMSUNG 48" UE48H5500 SMART TV LED FULL HD 100 HZ EU TV SAMSUNG 48" UE48H5500 SMART TV LED FULL HD 100 HZ EU TV SAMSUNG 48" UE48H5500 SMART TV LED FULL HD 100 HZ EU TV SAMSUNG 48" UE48H5500 SMART TV LED FULL HD 100 HZ EU TV SAMSUNG 48" UE48H5500 SMART TV LED FULL HD 100 HZ EU

Απολαύστε τη Smart TV ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα

 • Με τη Samsung Smart TV και το Smart Hub μπορείτε να ανακαλύψετε μια ποικιλία μοναδικών εφαρμογών, βίντεο, τηλεοπτικών προγραμμάτων και δημοσιεύσεων στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Το βελτιωμένο σύστημα ελέγχου μέσω κίνησης αναγνωρίζει ακόμα και τις κινήσεις που γίνονται με τα δάχτυλα. Επιλέξτε κανάλι, ρυθμίστε τον ήχο, ενεργοποιήστε εφαρμογές και πλοηγηθείτε σε ιστοσελίδες ή στο Smart Hub απλώς με το δάχτυλό σας.
 • * Το σύστημα ελέγχου μέσω κίνησης (Motion Control) απαιτεί τη χρήση κάμερας, η οποία πωλείται ξεχωριστά.
 • * Η απόδοση του συστήματος ελέγχου μέσω κίνησης διαφέρει ανάλογα με τα επίπεδα φωτεινότητας στον περιβάλλοντα χώρο.
 • * Τα περιεχόμενα που διατίθενται μέσω του Smart Hub ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την κατηγορία προϊόντος, το μοντέλο και την τοποθεσία. Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα Smart Hub.

  Ανανεωμένο Smart View που συνδέει την τηλεόραση, τις συσκευές και κάθε σας περιεχόμενο

 • Με την τελευταία εφαρμογή Smart View 2.0 της Samsung έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε εύκολα το περιεχόμενό σας με όποιον τρόπο θέλετε. Χρησιμοποιώντας το δίκτυο του σπιτιού σας, μπορείτε να προβάλετε τηλεοπτικό περιεχόμενο που μεταδίδεται ζωντανά, στο smartphone ή στο tablet σας, καθώς επίσης να χειρίζεστε τη φορητή σας συσκευή ως τηλεχειριστήριο. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε και να απολαύσετε περιεχόμενο της Smart TV σας στο smartphone ή τον υπολογιστή σας, μέσω του πίνακα πολυμέσων του Smart Hub. Είναι τόσο απλό που το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το απολαύσετε.
 • * Για τη ρύθμιση απαιτείται σύνδεση της τηλεόρασης και της φορητής συσκευής στο ίδιο δίκτυο (AP)
 • * Η διαθέσιμη λειτουργία ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα και τη συσκευή

Προβάλετε το περιεχόμενο της φορητής σας συσκευής σε μια μεγάλη οθόνη τηλεόρασης

 • Με τη νέα Smart TV της Samsung, μπορείτε να απολαμβάνετε το περιεχόμενο από τις φορητές συσκευές σας στη μεγάλη οθόνη εύκολα και γρήγορα. Η προηγμένη τεχνολογία Screen Mirroring της Samsung κάνει τη διαδικασία απλή, χωρίς να απαιτείται να αλλάξετε την επιλεγμένη πηγή στην τηλεόραση. Απλώς ανοίξτε το πλαίσιο ειδοποιήσεων στη φορητή σας συσκευή, πατήστε στο εικονίδιο Screen Mirroring και στη συνέχεια επιλέξτε την τηλεόραση. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να απολαμβάνετε εφαρμογές, παιχνίδια και πολλά άλλα στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης.
 • * Η λειτουργία Screen Mirroring δεν είναι διαθέσιμη στη Συρία

  Αισθανθείτε τον παλμό του γηπέδου με τη λειτουργία ποδοσφαίρου

 • Με το Soccer Mode, το πράσινο γρασίδι του γηπέδου και όλα τα χρώματα στο στάδιο ζωντανεύουν στην οθόνη σας, ενώ το πανίσχυρο πολυφωνικό ηχητικό εφέ σας χαρίζει όλο τον ενθουσιασμό του γηπέδου. Μόλις ενεργοποιηθεί, το Soccer Mode ξεκινά αυτόματα να καταγράφει όλη τη δράση στην τηλεόραση*. Μόλις υπάρξει κάποια αλλαγή στον ήχο, όπως όταν το πλήθος ζητωκραυγάζει ή όταν σημειώνεται αλλαγή στο σκορ, αναγνωρίζει την αξία της στιγμής και σώζει αυτόματα τη συγκεκριμένη φάση ώστε να μπορείτε να την απολαύσετε ξανά αργότερα. Προβάλετε ζωντανούς και μαγνητοσκοπημένους αγώνες ταυτόχρονα για μια ανεπανάληπτη αθλητική εμπειρία στο σπίτι.
 • * Η λειτουργία εγγραφής βίντεο PVR και η λειτουργία κοινής χρήσης μέσω κοινωνικής δικτύωσης είναι διαθέσιμες μόνο στο έξυπνο μοντέλο DTV
 • * Για την ενεργοποίηση του Auto Highlights απαιτείται εξωτερικός σκληρός δίσκος

  Πιο ζωντανά χρώματα για καλύτερες εικόνες

 • Χρησιμοποιώντας έναν προηγμένο αλγόριθμο, η τεχνολογία Wide Color Enhancer Plus βελτιώνει δραστικά την ποιότητα της εικόνας και αποκαλύπτει κάθε κρυμμένη λεπτομέρεια. Δείτε, λοιπόν, τα χρώματα στην πραγματική τους διάσταση, χάρη στην τεχνολογία Wide Color Enhancer Plus.

  Ευκολότερος χειρισμός με κινήσεις των δαχτύλων και των χεριών

 • Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία ελέγχου μέσω κίνησης της Samsung, τώρα μπορείτε να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας όχι μόνο με κινήσεις των χεριών, αλλά και με διάφορες απλές κινήσεις των δαχτύλων σας. Ο νέος έλεγχος μέσω κίνησης αναγνωρίζει ακόμα και κινήσεις που γίνονται με τα δάχτυλα. Επιλέξτε κανάλι, ρυθμίστε τον ήχο, ενεργοποιήστε εφαρμογές και πλοηγηθείτε σε ιστοσελίδες ή στο Smart Hub απλώς με το δάχτυλό σας.
 • * Το σύστημα ελέγχου μέσω κίνησης (Motion Control) απαιτεί τη χρήση κάμερας, η οποία πωλείται ξεχωριστά.
 • * Η απόδοση του συστήματος διαφέρει ανάλογα με τα επίπεδα φωτεινότητας στον περιβάλλοντα χώρο.

  Πανίσχυρος τετραπύρηνος επεξεργαστής για ταχύτερη απόδοση

 • Χάρη στον πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή, η απόδοση της Samsung Smart TV απογειώνεται. Η διαφορά γίνεται αισθητή αμέσως: Ταχύτερη ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών, ταχύτερη εναλλαγή μεταξύ πλοήγησης στα περιεχόμενα και πλοήγησης στο διαδίκτυο, ομαλότερος έλεγχος της συσκευής. Αυτή η επιπλέον δύναμη αναβαθμίζει την απόλαυση στην ψυχαγωγία, μειώνοντας τον χρόνο αναμονής προς όφελος του χρόνου θέασης.

  Απολαύστε ατέλειωτο παιχνίδι στην τηλεόρασή σας χωρίς κονσόλα

 • Πλέον δεν χρειάζεστε κονσόλα για να παίξετε στο σπίτι. Μπορείτε να διασκεδάσετε με όποιο εντυπωσιακό παιχνίδι θέλετε απευθείας στην Samsung Smart TV. Εξερευνήστε τα διαθέσιμα παιχνίδια στις επιλογές παιχνιδιών του Smart Hub, με τις κατηγορίες να περιλαμβάνουν αγώνες ταχύτητας, σπορ, παιχνίδια δράσης και οικογενειακά παιχνίδια. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο Smart Control της Samsung ή μια συμβατή φορητή συσκευή ως κονσόλα. Απολαύστε περισσότερες οικογενειακές στιγμές χάρη στις επιλογές παιχνιδιών Smart Hub.
 • * Οι επιλογές παιχνιδιών είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ, την Κορέα, την Αυστραλία, την Αγγλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία.

  Ανακαλύψτε μια νέα πραγματικότητα σε ποιότητα Full HD

 • Απολαύστε ακόμα μεγαλύτερο ρεαλισμό στην οικιακή ψυχαγωγία. Με ανάλυση διπλάσια από μια συμβατική τηλεόραση HD, η τηλεόραση Samsung FHD σας χαρίζει μια εμπειρία που θα σας κόψει την ανάσα και θα σας βυθίσει στη δράση. Χάρη στην πλούσια και ζωντανή ποιότητα των εικόνων Full HD, οι αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες αποκτούν άλλη διάσταση. Ανακαλύψτε έναν καινούριο κόσμο με την εμπειρία Full HD.

  Δείτε ταινίες από το USB σας

 • Χάρη στη λειτουργία ConnectShare Movie, μπορείτε απλώς να συνδέσετε τη μνήμη USB ή τον σκληρό δίσκο στην τηλεόρασή σας και να απολαύσετε άμεσα ταινίες, φωτογραφίες ή μουσική. Ταξιδέψτε, λοιπόν, σε μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένων από την άνεση του σαλονιού σας και την οθόνη της τηλεόρασής σας.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςSamsung
Εγγύηση2 έτη
Διαγώνιος Οθόνης48 inches
To Top