Samsung UE55H6800 Led 3D Smart TV Full HD 55'' Curved 600Hz EU

Κατόπιν ΠαραγγελίαςΚατόπιν Παραγγελίας
Κωδικός:
000004764
1.329,34 €
Η Samsung Curved TV H6800 σας προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία θέασης με εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας και τεχνολογία Clear Motion Rate για κρυστάλλινη εικόνα.
Brand Warranty Image Εγγύηση 2 ετών
από εξουσιοδοτημένο service αντιπροσωπείας.
Samsung UE55H6800 Led 3D Smart TV Full HD 55'' Curved 600Hz EU
Samsung UE55H6800 Led 3D Smart TV Full HD 55'' Curved 600Hz EU Samsung UE55H6800 Led 3D Smart TV Full HD 55'' Curved 600Hz EU

Μία καμπύλη που θα σας καθηλώσει

 • Η κυρτή οθόνη δημιουργεί μια καθηλωτική εμπειρία θέασης, αφού προσφέρει πανοραμική οπτική που σας τυλίγει και σας παρασύρει μέσα στο θέαμα. Η οθόνη διαθέτει την κατάλληλη κλίση ώστε να εξασφαλίζει την ιδανική απόσταση προβολής για το σαλόνι σας. Επιπλέον, η απαλή καμπύλη της σας προσφέρει ομοιόμορφη και ισορροπημένη οπτική σε όλες τις γωνίες στην επιφάνεια προβολής.

  Εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας

 • Η προηγμένη τεχνολογία Micro Dimming της Samsung μεγιστοποιεί τις δυνατότητες της τηλεόρασής σας και αναβαθμίζει την εμπειρία της ψυχαγωγίας σας. Η διαδικασία αυξομείωσης φωτεινότητας βελτιώνει την αντίθεση, το χρώμα και τις λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνετε πιο σκούρες μαύρες και πιο λαμπερές λευκές αποχρώσεις, καθώς και εικόνες που είναι πιο καθαρές και ζωντανές.

  Τεχνολογία Clear Motion Rate για κρυστάλλινη εικόνα

 • Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία Clear Motion Rate (CMR) της Samsung ακόμα και οι σκηνές γρήγορης κίνησης είναι ολοκάθαρες. Υψηλότερου επιπέδου CMR σημαίνει καθαρότερη εικόνα με λιγότερες θολούρες εξαιτίας της κίνησης. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε ταινίες δράσης, αθλητικά γεγονότα και άλλα ψυχαγωγικά θεάματα με το ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα προβολής. Η τεχνολογία αυτή συνδυάζει έναν βελτιωμένο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης, ταχύτερο επεξεργαστή εικόνας και προηγμένη τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού, χαρίζοντας σας μια εξαιρετική εμπειρία θέασης.

  Κυρτός σχεδιασμός που χαρίζει κομψότητα και συναρπαστική εμπειρία θέασης

 • Ο κυρτός σχεδιασμός δεν προσφέρει μόνο τέλεια οπτική, αλλά και τέλεια εμφάνιση. Το ιδιαίτερα κομψό κυρτό σχήμα του χαρίζει στο σπίτι σας χαρακτήρα και στυλ, χάρη στις καθαρές και όμορφες καμπύλες, και τις διακριτικές πινελιές που προσθέτουν το μεταλλικό φινίρισμα και οι φωτεινές ενδείξεις κατάστασης λειτουργίας. Ταυτόχρονα, απογειώνει την εμπειρία θέασης και περιβάλλει τις αισθήσεις σας, αφού σας τοποθετεί στο κέντρο της δράσης προσφέροντας σας ένα μοναδικό πανοραμικό θέαμα.

  Πανίσχυρος τετραπύρηνος επεξεργαστής για ταχύτερη απόδοση

 • Χάρη στον πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή, η απόδοση της Samsung Smart TV απογειώνεται. Η διαφορά γίνεται αισθητή αμέσως: Ταχύτερη ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών, ταχύτερη εναλλαγή μεταξύ πλοήγησης στα περιεχόμενα και πλοήγησης στο διαδίκτυο, ομαλότερος έλεγχος της συσκευής. Αυτή η επιπλέον δύναμη αναβαθμίζει την απόλαυση στην ψυχαγωγία, μειώνοντας το χρόνο αναμονής προς όφελος του χρόνου θέασης.

  Ανανεωμένο Smart View που συνδέει την τηλεόραση, τις συσκευές και κάθε σας περιεχόμενο

 • Με την τελευταία εφαρμογή Smart View 2.0 της Samsung έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε εύκολα το περιεχόμενό σας με όποιον τρόπο θέλετε. Χρησιμοποιώντας το δίκτυο του σπιτιού σας, μπορείτε να προβάλετε τηλεοπτικό περιεχόμενο που μεταδίδεται ζωντανά, στο smartphone ή στο tablet σας, καθώς επίσης να χειρίζεστε τη φορητή σας συσκευή ως τηλεχειριστήριο. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε και να απολαύσετε περιεχόμενο της Smart TV σας στο smartphone ή τον υπολογιστή σας, μέσω του πίνακα πολυμέσων του Smart Hub. Είναι τόσο απλό που το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το απολαύσετε.
 • * Για τη ρύθμιση απαιτείται σύνδεση της τηλεόρασης και της φορητής συσκευής στο ίδιο δίκτυο (AP)
 • * Η διαθέσιμη λειτουργία ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα και τη συσκευή

  Προβάλετε το περιεχόμενο της φορητής σας συσκευής σε μια μεγάλη οθόνη τηλεόρασης

 • Με τη νέα Smart TV της Samsung, μπορείτε να απολαμβάνετε το περιεχόμενο από τις συμβατές φορητές συσκευές σας στη μεγάλη οθόνη εύκολα και γρήγορα. Η προηγμένη τεχνολογία Screen Mirroring της Samsung κάνει τη διαδικασία απλή, χωρίς να απαιτείται να αλλάξετε την επιλεγμένη πηγή στην τηλεόραση. Απλώς ανοίξτε το πλαίσιο ειδοποιήσεων στη φορητή σας συσκευή, πατήστε στο εικονίδιο Screen Mirroring και στη συνέχεια επιλέξτε την τηλεόραση. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να απολαμβάνετε εφαρμογές, παιχνίδια και πολλά άλλα στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης

  Απόλυτος ρεαλισμός με την τεχνολογία Full HD 3D της Samsung

 • Προετοιμαστείτε για μια νέα εμπειρία ψυχαγωγίας. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία Full HD 3D της Samsung, απολαμβάνετε τρισδιάστατες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε εντυπωσιακή ανάλυση Full HD. Επιπλέον, εμπλουτίζει την ποιότητα της τρισδιάστατης εικόνας και αφαιρεί τις σκιές, χαρίζοντάς σας πιο καθαρό και καθηλωτικό θέαμα. Με τέτοιο επίπεδο ρεαλισμού, η εμπειρία του 3D αποκτά νέο περιεχόμενο.
 • * Απαιτείται η χρήση γυαλιών 3D

  Απολαύστε ατέλειωτο παιχνίδι στην τηλεόρασή σας χωρίς κονσόλα

 • Πλέον δεν χρειάζεστε κονσόλα για να παίξετε στο σπίτι. Μπορείτε να διασκεδάσετε με όποιο εντυπωσιακό παιχνίδι θέλετε απευθείας στην Samsung Smart TV. Εξερευνήστε τα διαθέσιμα παιχνίδια στις επιλογές παιχνιδιών του Smart Hub, με τις κατηγορίες να περιλαμβάνουν αγώνες ταχύτητας, σπορ, παιχνίδια δράσης και οικογενειακά παιχνίδια. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο Smart Control της Samsung ή μια συμβατή φορητή συσκευή ως κονσόλα.

  Αισθανθείτε τον παλμό του γηπέδου με τη Λειτουργία Ποδοσφαίρου (Football Mode)

 • Με τη Λειτουργία Ποδοσφαίρου (Football Mode), το πράσινο γρασίδι του γηπέδου και όλα τα χρώματα στο στάδιο ζωντανεύουν στην οθόνη σας, ενώ το πανίσχυρο πολυφωνικό ηχητικό εφέ σας χαρίζει όλο τον ενθουσιασμό του γηπέδου. Μόλις ενεργοποιηθεί,η Λειτουργία Ποδοσφαίρου (Football Mode) ξεκινά αυτόματα να καταγράφει όλη τη δράση στην τηλεόραση*. Μόλις υπάρξει κάποια αλλαγή στον ήχο, όπως όταν το πλήθος ζητωκραυγάζει ή όταν σημειώνεται αλλαγή στο σκορ, αναγνωρίζει την αξία της στιγμής και σώζει αυτόματα τη συγκεκριμένη φάση ώστε να μπορείτε να την απολαύσετε ξανά αργότερα (Αυτόματα στιγμιότυπα). Προβάλετε ζωντανούς και μαγνητοσκοπημένους αγώνες ταυτόχρονα για μια ανεπανάληπτη αθλητική εμπειρία στο σπίτι.
 • * Η λειτουργία «Αυτόματα Στιγμιοτύπα» είναι διαθέσιμη στις τηλεοράσεις που διαθέτουν PVR (Personal Video Recorder).
 • * Για την ενεργοποίηση της λειτουργίας «Αυτόματα Στιγμιοτύπα» απαιτείται εξωτερική μονάδα σκληρού δίσκου.
 • * Τα χαρακτηριστικά ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή και τις προδιαγραφές του μοντέλου τηλεόρασης.
 • * Η εικόνα της οθόνης είναι αναπαράσταση και δεν αντανακλά το πραγματικό περιβάλλον χρήσης.
 
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςSamsung
Εγγύηση2 έτη
Διαγώνιος Οθόνης55 inches
To Top