LG E18EM / Ε18ΕM - LIBERO INVERTER V MODEL 2015 18.000 BTU

Κατόπιν ΠαραγγελίαςΚατόπιν Παραγγελίας
Κωδικός:
000005885
877,03 €
Τα κλιματιστικά LG δροσίζουν το δωμάτιο χρησιμοποιώντας μια βελτιστοποιημένη μέθοδο. Η ψύξη γίνεται πιο γρήγορα και ο δροσερός αέρας διανέμεται ομοιόμορφα σε όλες τις κατευθύνσεις.
Brand Warranty Image Εγγύηση 2 ετών
από εξουσιοδοτημένο service αντιπροσωπείας.
LG E18EM / Ε18ΕM - LIBERO INVERTER V MODEL 2015 18.000 BTU
LG E18EM / Ε18ΕM - LIBERO INVERTER V MODEL 2015 18.000 BTU

Jet Cool


Τα κλιματιστικά LG δροσίζουν το δωμάτιο χρησιμοποιώντας μια βελτιστοποιημένη μέθοδο. Η ψύξη γίνεται πιο γρήγορα και ο δροσερός αέρας διανέμεται ομοιόμορφα σε όλες τις κατευθύνσεις.Ο βελτιστοποιημένος σχεδιασμός της εξόδου αέρα παρέχει ισχυρή ροή αέρα που κατεβάζει τη θερμοκρασία δωματίου έως και 5 βαθμούς σε μόλις 5,6 λεπτά.

Εύκολη Εγκατάσταση


Τα κλιματιστικά LG έχουν σχεδιαστεί για πιο εύκολη και αποτελεσματική τοποθέτηση, ανεξάρτητα από τον περιβάλλοντα χώρο και τον αριθμό ατόμων που αναλαμβάνουν τη διαδικασία εγκατάστασης.

Ενεργός Έλεγχος Ενέργειας


Ο Ενεργός Έλεγχος Ενέργειας ρυθμίζει το επίπεδο κατανάλωσης ενέργειας και την απόδοση ψύξης προσαρμόζοντας τη λειτουργία του συμπιεστή.Ο Ενεργός Έλεγχος Ενέργειας είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να απολαμβάνετε δροσιά ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείτε ενέργεια.

Φίλτρο Διπλής Προστασίας


Το φίλτρο διπλής προστασίας έλκει και συλλέγει μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης και βακτήρια.

Προστασία GOLD FIN


Ο εξωτερικός εναλλάκτης θερμότητας όλων των κλιματιστικών μονάδων LG είναι καλυμμένος με μια αντιδιαβρωτική ουσία στα πτερύγια του ώστε να ελαχιστοποιείται η φθορά του.'Ετσι,προστατεύεται απο τη διάβρωση και την καταστροφή,καθιστώντας το κλιματιστικό αναγκαίο,σε περιπτώσεις π.χ.παραθαλάσσιων περιοχών με υψηλά επίπεδα αλατότητας.

Wi-Fi Ready (Προαιρετική χρήση)


Εάν έχετε συσκευές Wi-Fi,όπως Laptop,smartphone,tablet μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο κλιματιστικό σας ,οποιαδήποτε στιγμή μέσω σύνδεσης στη μονάδα Wi-Fi.

Αυτόματος Καθαρισμός


Το εσωτερικό του κλιματιστικού παραμένει καθαρό με την αποστράγγιση του εναλλάκτη θερμότητας και στη συνέχεια με εκ νέου αποστείρωση στο εσωτερικό.

General
ΚατασκευαστήςLG
Εγγύηση2 έτη
Ονομαστική απόδοση (Btu/h)17065 BTU
To Top